12 oktober 2009

kallt


Vart tog hösten vägen? Det brukar väl inte vara så här kallt på hösten? Går ju fan runt i halsduk, mössa o vantar o dunjacka och ÄNDÅ fryser! Man kan ju inte ens gå ut på helgerna utan strumpbryxor och har ändå hällt i sig en hel vin flaska o inte frysa :))) INTE OKEJ!

Kek. Annars, hmm.. sitter hemma nu med Jessica och lanar lite Aion med pwrkings och snacks. Det är najs. Blir väl att man tar en utgångs kväll till helgen och sen sätter sig här igen. Hehe.. fan skall man annars göra? Som Hanna sa: väljer du bort vännerna för spelet? Vad tror ni jag svarade?


Klart jag inte väljer bort vännerna, men fan.. dom har jag hela tiden. MEN spelet.. man vill väl inte vara noob nu när det är såpass nytt? icke!


Ta hand om er nu, skall regga klart mig på hemsidan för legionen. Alltid lika skoj att veta hur alla members ser ut o de man lirar med :))) Jessica har dock en jävla massa problem med att välja EN profil bild hon skall lägga ut. Själv tog man bara en random festbild och la upp. Väl lika bra att vara ärlig och visa att man är en party prisse :) mmmm


peace

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar